Om oss

Nansenparken parkrun er et GRATIS ukentlig 5-km løp for folk på alle nivåer, og foregår hver lørdag kl. 9.30am i Nansenparken, Forneburingen, 1364 Fornebu. Det er ikke en konkurranse mot andre løpere, men et 5-km løp med tidtaking, og du kan gjøre det til ditt eget, enten for moro eller som en del av et treningsopplegg.

Det gir en mulighet for alle i nærmiljøet, menn eller kvinner, unge eller gamle, til å samles regelmessig for å nyte denne flotte parken, og attpåtil drive med fysisk aktivitet. Vi ønsker å oppfordre folk til å løpe, jogge eller gå sammen, uavhengig av nivået deres – dette eventet er virkelig åpent for alle, og det beste av alt er at det er GRATIS!

Det er lett å delta – bare registrer deg før ditt første parkrun. Det beste er at du kun trenger å gjøre dette én gang! Så stiller du inn vekkerklokken for lørdag morgen, og kommer deg dit!

Hver uke tar vi oss en kaffe etter parkrun på: Kaffebrenneriet at Fornebu S - bli med! Kanskje utveksle historier om løpeturen din den dagen, skravle med andre deltakere over en kopp te eller kaffe, og være en viktig del av dette nye fellesskapet.

Du er velkommen til å bli med oss, enten du er nybegynner som ønsker å starte på din egen “løpsreise”, eller du er en erfaren løper som ønsker å bruke dette som en del av treningsprogrammet ditt.