Snow for parkrun number 15 in Løvstien (Norwegian)

Skrevet av Heidi Espedal

For første gang var det snø i Løvstien parkrun. Heldigvis var snøen fersk og fin, og ikke nevneverdig glatt. Det var ni stykker som trosset underlaget - hvorav Benjamin Dolva passerte målstreken først. De andre fulgte hakk i hel - strålende innsats av alle! Resultater finnes her: http://www.parkrun.no/lovstien/results/weeklyresults/…
Mot slutten fikk vi nok en "første gang" - Grønn etat kom plutselig for å hente bosset - midt i løpet. De hadde vært litt på etterskudd med bosshenting denne uken, og måtte derfor bruke helgen på å hente seg inn. Et ekstra hinder i løypen til tross, alle kom seg trygt over målstreken (selv om førstemann i mål, Benjamin, vartet opp med en akrobatisk målpassering), og Løvstien ble etterlatt enda litt renere enn da vi kom! Tusen takk til de frivillige som stilte opp, og så håper vi og se dere alle igjen neste helg!