Rapport fra parkrun #7

Av Nikolas Jon Aarland

17 løpere og fem frivillige var med på dagens parkrun i Løvstien. Nydelig vær og mange gode løpsopplevelser i det fullmånen gikk ned bak Askøy og solen kom frem bak Ulriken. Og selv om temperaturene krøp like under 0-tallet i morgentimene var det til og med noen som løp i shorts! Første løper i mål i dag var Lars Thore Fadnes, tett etterfulgt Sverre Nøkleby, som vanlig ga han absolutt alt hele veien inn. Tredjemann ble Kjell Erik Gjerstad, i den nevnte shortsen. Det blir spennende å se hvor langt ut i vintersesongen vi får se denne friske bekledningen. Raskeste kvinne i dag ble Liv Hege Furnes Hilt. Fem løpere satte ny personlig rekord i dag, i en av de tøffeste parkrun-løypene i Nord-Europa. Fire løpere var med for aller første gang, vi håper de fikk et godt inntrykk av parkrun, og at vi får se dem igjen flere ganger fremover. Vi minner om at parkrun går av stabelen hver lørdag, klokken 9:30. Vi håper du vil være med, enten du har lyst til å løpe, eller hjelpe til som frivillig, alle er velkommen til å bli med på laget!