Mildt og fint i utgave #8 av parkrun i Løvstien

Av Heidi Espedal

Det var mildt og vindstille da parkrun i Løvstien satte i gang for åttende gang denne første lørdagen i desember. 15 løpere og fire frivillige var med, inkludert turister fra Skottland og Australia - veldig kjekt med besøk! Forholdene må ha vært gode: nesten 50% satte ny, personlig rekord i løypen! Det var Benjamin som var først i mål - han er så rask at han både rekker å løpe og hjelpe til. Blant kvinnene var det Toril Grande som var først i mål, med Liv Hege Furnes Hult like bak. Som dere ser av av det ene bildet er det pågående gravearbeid langs stien - men enn så lenge går det greit å løpe forbi. Vi følger med. Takk til alle som kom - og velkommen tilbake neste lørdag! Spesiell takk til Emma som har tatt de fine bildene!

This week 15 people ran, jogged and walked the course, of whom 5 were first timers and 7 recorded new Personal Bests. Representatives of 3 different clubs took part.

The event was made possible by 4 volunteers:

Emma DONEGAN • Benjamin DOLVA • Heidi ESPEDAL • Serap GONEN

The female record is held by Lina RIVEDAL who recorded a time of 20:24 on 20th October 2018 (event number 2).
The male record is held by Nikolas Jon AARLAND who recorded a time of 18:08 on 10th November 2018 (event number 5).