Varm høstdag i Løvstien parkrun nummer 5

Vi har nå hatt parkrun fem lørdager på rad i Løvstien, og vi kan nesten si at det begynner å bli en tradisjon. Vi har mange faste som kommer hver lørdag, pluss en hel del nye ansikter også. Veldig kjekt! Denne uken var det 30 deltakere, hvorav 13 var med for første gang og 5 satte nye personlige rekorder. Vi hadde også med en hund for første gang. Det er tillatt å løpe med hund i Løvstien, så lenge man har har den i bånd (dessverre hadde ikke hunden registrert seg, så da ble ingen offisiell tid..).
IMG_2598-2
IMG_2646

Løvstien bød på meget fine forhold - litt vind og opp mot 12-14 grader. Det er veldig varmt for å være november! Mange hadde nok undervurdert temperaturen, og måtte hive jakken i det de la ut på runde nummer to. Ingen problem, vi hadde frivillige som gledelig tok i mot og var glad for å hjelpe til! Ikke alltid så lett å vite hvordan man skal kle seg på denne tiden av året.
IMG_2683
IMG_2674

I dagens løp fikk vi en ny, solid løyperekord. Det var ingen ringere enn vår egen frivillig Nikolas Jon Aarland som var først over målstreken. Vi hadde strengt tatt ikke forventet å se ham på parkrun i dag - han er nemlig gitarist i bergensbandet Hjerteslag som kom ut med nytt album i går (!). Nikolas tok seg altså tid til både en kjapp løpetur og frivillig arbeid mellom konserter i Bergen, Oslo og Kristiansand denne helgen. Hvor henter han kreftene fra? Imponerende!
IMG_2719
IMG_2801
Det ble en god drøs i målområdet etterpå, ingen tvil om at utsikten er fabelaktig i Løvstien!
IMG_2780

Tusen takk til de frivillige for god innsats! På gjensyn til neste lørdag.
IMG_2855
f.v Calum Leitch, Heidi Espedal, Nikolas Jon Aarland, Helge Hagen, Benjamin Dolva og Serap Gonen

Skrevet av Heidi Espedal. Foto av Heidi Espedal og Per Sakariassen