Solid oppmøte for parkrun nummer 4 i rekken!

Rapport fra løvstien parkrun #4
Skrevet av Heidi Espedal
IMG_2352
parkrun nummer 4 gikk av stabelen som vanlig lørdag kl. 09:30. Det var veldig gode forhold denne novembermorgenen, 8 grader og litt vind. Det var 30 deltakere med, hvorav 13 var med for første gang, og 11 fikk notert nye personlige rekorder. Det var faktisk en av våre faste frivillige, Benjamin Dolva, som kom først over målstreken. Og det tok ikke heller ikke lang tid før han var klar for å hjelpe til etter målgang – herlig! Det ble ingen nye løyperekorder denne uken, men Kristin Husby satt ny aldersrekord med 77.52%. Gratulerer!
IMG_2480

Løypen vår i Løvstien er tøff, sannsynligvis den hardeste av parkruns i Norge. Det er spesielt den korte, men bratte bakken ved vending nummer 2 som er tung. Til tross for dette er det ingen som klager, og det er smil og god stemning å spore – hele veien. Det er så kjekt å se. Vi er tross jo alt i Bergen, vi kunne ikke hatt parkrun uten bakker i denne byen. Godt jobbet av alle sammen.
IMG_2385

Tusen takk til alle de frivillige, i dag var vi 7 stykker: Benjamin DOLVA • Hilde DOLVA • Karl KERNER • Calum LEITCH • Heidi ESPEDAL • Per SAKARIASSEN • Serap GONEN
Ekstra takk til Calum som hadde med pepperkaker – det var digg etter løpet.

Vi ses neste lørdag!