Solid antall deltakere i parkrun #2 i Løvstien

Av Morten Nygaard Åsnes

Her kommer rapporten fra den andre Løvstien Parkrun. Denne gangen var vi heldigere med været, og vi hadde opplett under hele arrangementet. Det bidrog nok til at vi hadde flere deltagere denne gangen. Det var 32 som gikk, jogget og løp i løvstien på lørdag, og også denne gangen var det Tage Augustson som var først over målstreken. Denne gangen på tiden 19:50, dermed står fortsatt løyperekorden fra første løp. Deretter fulgte Lina Rivedal som satt ny løyperekord for kvinner på 20:24, og Gard Sundal Grøneng på tredje plass som forbedret sin tid fra første løp til 20:37.

Det var 21 deltagere som var med i Løvstien Parkrun for første gang, og 11 som også var med på det første løpet. Av de 11 var det hele 9 som forbedret tiden sin fra første løp! Bra jobbet! Det er var også kjekt å se at det var flere som løp sammen med sine barn, og det var også imponerende løping fra de yngste.

Denne gangen hadde vi 2 løpere som kom helt fra Australia! Nicola Sweet og Julie Norney Petrie greide seg bra i løypen, som nok var en god del mer kupert en sin vanlige Lillydale Lake Parkrun.

Tusen takk til de frivillige som gjorde løpet mulig, Benjamin Dolva, Calum Leitch, Mina Nygaard Åsnes og Morten Nygaard Åsnes.