Nydelig høstvær i Løvstien for event #3

Rapporten fra Løvstien Parkrun #3, skrevet av Calum Leitch

Det var en vakker og kald høstmorgen i Bergen da 19 stykker var med på vår tredje Parkrun i Løvstien. For 8 av deltakerene var dette deres første gang på Løvstien Parkrun. Det betyr at vår gruppe av Parkrunnere i Bergen fortsetter å vokse og vi håper å se mange flere nye ansikter i de kommende ukene.

De som hadde vert med før utnyttet de gode værforholdene med 7 løpere som fikk nye personlige beste tider for Løvstien Parkrun. Ikke minst Tage Augustson som imponerte igjen med en ny løyperekord på 19:02. Line Rivedal var den raskeste kvinnelige deltakeren andre uken på rad, denne gangen med tiden 21:04.

Viktigst av alt var den vennlige og positive Parkrun-atmosfæren som fortsatte fra de forrige ukene. Folk likte å gjennomføre 5km i sitt eget tempo med støtte fra dei andre deltagerene og frivillige.

Mange takk til frivillige som gjorde løpet mulig, Gard Sudal Grøneng, Helge Hagen, Benjamin Dolva og Calum Leitch. En spesiell takk til Gard og Helge som var frivillig for første gang.

English

Report from Løvstien Parkrun #3

It was a beautiful, crisp morning in Bergen as 19 people joined us for our third Parkrun at Løvstien. For 8 of the participants this was their first time attending Løvstien Parkrun, so our group of fellow Parkrunners in Bergen continues to grow and we hope to see many more new faces in the coming weeks.

Returning participants capitalised on the fine weather conditions with 7 runners gaining new personal best times for Løvstien Parkrun. Not least Tage Augustson who impressed again with a new course record of 19:02. Line Rivedal was the fastest female finisher for the second week in row with a time of 21:04.
Most importantly the friendly and positive Parkrun atmosphere remained intact as people enjoyed covering the 5km at their own pace with good support from their fellow runners and volunteers.

Many thanks to volunteers who make the run possible, Gard Sudal Grøneng, Helge Hagen, Benjamin Dolva and Calum Leitch that make the run possible. A special thank you to Gard and Helge who volunteered for the first time.